Danijela Pavlica

HON

Förra veckan så åt jag en lunch med Roslinda som är en av mina bästa och längsta vänner kan man säga. Vi är verkligen som piff och puff och jag älskar verkligen att umgås med henne. Något som e så otroligt kul är också att hon har en pojkvän som heter Ludwig. Ni har säkert sett dem båda figurera här på bloggen och mina andra sociala medier innan när vi har parmiddagar och annat kul. Dom är verkligen det bästa paret och finns inga bättre och roligare människor att hänga med än just dessa två. 

Det finns verkligen ingen mer omtänksammare människa än henne. Hon är verkligen så himla snäll och det är en vän jag uppskattar och skulle göra allt för. Nu på lördag fyller ju jag år alltså fattar inte hur fort tiden går egentligen. Kan ni förstår att jag blir 27 år gammal. Inte långt kvar till 30 nu. Har verkligen ingen ångest utan trivs rätt bra i min ålder och livet jag lever idag. Har en stabil partner världens finaste lilla Mini, min familj och underbara vänner runt om mig. Kunde det blivit bättre? 

Hur som så fyller jag som sagt år på lördag och tror du inte att Ludde och Rosie bjuder med mig och Babak på konsert? Alltså hur gulliga är inte dem? Jag kan inte förstå hur hon kan minnas just min födelsedag och att hon gör detta för just mig på min dag. Jag blev alldeles rörd när hon frågade. Ska bli så himla mysigt och kul att hänga lite med dem igen vi har nämligen alltid så jävla kul. Jag vill verkligen boka in en par-resa med dessa snarast möjligast. 

Har ni också någon eller några personer i er närhet som är såhär fantastiska? Vet att familj är blodigt men behöver det verkligen alltid vara det? Dom är familj för mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.