Danijela Pavlica

En sväng förbi Ikea

Hej älsklingar, trots att vi e sjuka så åkte vi till Ikea idag. Vi båda mår mycket bättre och förhoppningsvis släpper det snart! 

Alltså jag är ju personen som hatar allmänna platser där jag vet de finns massor med folk! Jag blir helt kallsvettig bara av tanken. Och det kan till och med va ifall jag vet att tex en nattklubb har mycket just en kväll då stannar jag hellre hemma. Låter ju helt sjukt men usch tanken av trängsel och människor får mig att få panik. 

Sen får jag panik av folk som stirrar på en. Inte för att de händer ofta men när de väl händer så blir det extremt jobbigt. Vet att alla mina vänner tror att jag är den självsäkraste personen alive men när någon jag inte känner kollar på mig blir jag kanske den mest osäkraste personen istället haha. Jag börjar fundera på ifall jag kanske har något i ansiktet eller hål i byxorna. Ah men ni fattar huvudet går på högvarv, Men hur som så trotsade jag detta och åkte ändå. Väl i bilen så skulle jag kolla öppentiderna och vad tror ni det står då med röda bokstäver bredvid öppentiderna? JO, mycket folk just nu!! Alltså ville nästan börja gråta. Babak skrattade åt mig lite lätt och sen var vi framme. 

Jag hade även med mig Mini trots att jag vet att det är hundförbud men hade henne i väskan hela tiden och tänkte att om ingen ser henne skadas heller ingen av de. Hon är ju verkligen alltid med mig och Babak. Om inte med båda så någon av oss. Lämnar henne verkligen aldrig själv! 

Vi hittade massor med grejer som e bra att köpa på Ikea. Tex förvaringsboxar, ljus och annat små trams men vet ni vad jag hittade? Den helt perfekta filten till sängen. Den är verkligen så härlig och med tanke på att allt i vår lägenhet verkligen e mer eller mindre svindyrt så va de as härligt att hitta ett budget alternativ. Sånt jävla fynd! 

Väl hemma la jag den på sängen lite snuggt får visa er lite bilder i veckan. Och packade upp resterande grejer också. Och sen sorterade jag hela garderoben ännu en gång den här månaden. Förstår verkligen inte hur mycket grejer man kan ha. Packade även ner lite mer kläder som ska ner till källaren så länge och ska börja sortera alla jackorna också. Håller på och letar efter en fåtölj till kontoret och har verkligen massor mer att göra men tar en paus för ikväll.  

Nu blir det söndagsfilm med B och sen sova eftersom de e en jobbdag imorgon.

Hur har er söndag varit?  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.