Danijela Pavlica

MAYBELLINE’S NYA IT GIRL ALICE

Igår var jag på Alice event hon hade tillsammans med Maybelline. Min fina och underbara Alice har nämligen blivit Maybellines nya IT girl och är alltså deras nya ambassadör och ansikte utåt. Hur stort och häftigt är inte detta? Hon bjöd in till en otroligt mysig middag på Kasai. Vi var ett super mysigt tjejgäng och satt i flera timmar skrattade dansade och bara firade hennes framgång. FLER SÅNNA HÄR KVÄLLAR TACK!! 

Den här veckan har verkligen varit fylld med event och det roliga är att det är exakt samma människor på alla event så igår skrattade vi lite när vi träffat varandra för typ 5te gången den här veckan hehe. Det är härligt och så avslappnat man kan verkligen bara vara sig själva och 100{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} bekväm när man träffar dessa tjejer vilket är så skönt. Ingen behöver anstränga sig och det är även helt okej att bara sitta lugnt och stilla och lyssna. 

Igår drack ingen alkohol även om det bjöds på det. Alla drack istället alkoholfria alternativ men ändå så var det som att alla var berusade av något slag. Haha men ni vet när man bara fnittrar och är lite luddig? Det förklarade oss igår! Ni skrattade åt allt, alltså verkligen ALLT! 

Antar att det blir så när man är småtrött. Alice var smart och satte middagen tidigt så vi sågs redan vid 18.00 och satt till ungefär 22.00. Efter desserten kramades alla och så gick vi hem, perfekt avslut på torsdagen vill jag lova! 

Ännu en gång stort Grattis till dig Alice som har en otroligt rolig resa framför dig! Njut varenda sekund 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.