Danijela Pavlica

FREDAG BÄSTA DAGEN, ELLER?

Bild ifrån Fannys event i onsdags på mig, Savera och Hanna

Hej älsklingar, många av er älskar säkert fredagar och givetvis gör ju jag också det för det innebär helg och annat kul. Men som ni redan vet så är ju söndagar min favorit dag då jag har hela veckan att se fram emot. Jag har verkligen bara jobbat lite förmiddagen vaknade och hade halsont och kändes febrig. Detta har släppt lite nu men oftast mår jag som tåligast på morgonen och sen framåt kvällen så är det stabiliserat under dagarna liksom är det fler som har så? 

Tanken var att jag skulle ha myskväll med Hanna idag och bara ta det lugnt men tror att hon ställer in detta nu när jag e krasslig. Stackarn har ju nyligen varit sjuk och jag tror inte hon har lust att bli sjuk igen. Jag kommer att unna mig med någon god mat ikväll och sen mys framför tv.n men innan dess så tänkte jag faktiskt att sortera här hemma. Jag ska städa inne på kontoret och bli av med en hel del saker. Som influenser får man ju en hel del grejer hehe och jag älskar ju att testa allt och blir som besatt hehe. Har fulla påsar och skåp med grejer jag kanske ens aldrig kommer hinna testa så ska göra en ordentlig sortering inom beauty nu och sen tänkte jag även försöka hinna sortera garderoben ennu en gång. Känns som att detta måste göras minst en gång i månaden. Förstår inte vad grejerna kommer ifrån för jag shoppar verkligen så sällan. 

Sen ska jag berätta för er att jag har fått nya produkter till håret. Både stylingvärktyg och styling produkter. Alltså testade ena locktången för bara någon dag sen och jag säger bara WOOOW. Kommer ett helt inlägg om detta snart. Och detta är till er som undrar hur jag stylar håret vad jag använder osv. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.