Danijela Pavlica

Gårdagens outfit i budget alternativ

inlägget innehåller adlinks

// Jacka HÄR // Boots HÄR // Byxor NAKD // Keps Åhlens // Tröja HM //

Igår klädde jag mig i endast budget alternativ!! Tycker oftast om att blanda och var egentligen inget jag gjorde med flit utan satte ihop en outfit snabbt och tog på mig den. Oftast blir det bäst dom gångerna man inte tänker till utan bara tar på sig något. Ett annat tips är att tänka ut en outfit i huvudet innan. Det ska tex jag göra nu medan jag hoppar in i duschen och tvättar håret inför kvällens event.  Vet att jag har ont om tid så perfekt att tänka ut outfitten medan man duschar. 

Nu ska jag skynda mig men ville bara dela med mig av outfiten innan dess. Happy shopping!! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.