Danijela Pavlica

Helg i Madrid

Hej mina fina, hur har ni haft det i helgen? Jag har haft det alldeles underbart i Madrid och givetvis ska ni få veta exakt vad vi gjorde under helgen. Ninni som jag åkte med hade fyllt år helgen innan så vi bestämde att vi skulle åka iväg för att fira henne och hennes faster och kusin bor i Madrid så vi tänkte att det blev det perfekta resemålet. 

Vi tog den tidigaste flighten son gick på fredag morgonen även om det innebar att vi behövde mellanlanda i London först. Hur som hade vi en underbar tid. 

Fredagen började som sagt med ett tidigt morgonflyg till Madrid och kolla vår utsikt.. satt på ett halvfullt plan och folk låg verkligen och sov överallt samtidigt som solen gick upp och lyste in genom alla fönster. Det var så jäkla vackert! Jag och Ninni sov inte utan satt och pratade hela flygresan vilket var så himla mysigt och välbehövt. 

Eftersom vi tog ett så himla tidigt flyg var vi tvungna att mellanlanda i London. Men det gjorde inget var faktiskt mysigt, blev som ett stopp för frukost liksom hehe. Vi drack mimosas och delade på en avokado-toast. 

Vi landade i ett solklart Madrid vid 10 tiden på fredagen och var så galet peppade inför vår tjej-weekend. Och hallå kan ni fatta hur nice det var att åka från -7 till +14? Det var så himla härligt och jag blev så galet sugen på att sola haha. Jobba lite på min tidigare bränna kanske. 

När vi landat gick vi och satte och utanför flygplatsen och njöt av solen i väntan på Gunilla. Gunilla är Ninnis faster och det är hemma hos henne vi skulle bo under vår vistelse. Efter att hon plockat upp oss åkte vi hemåt. Dem bor inte i centrala madrid utan en bit utanför centrum. I Boadilla del Monte om det är någon som vet vart det är!? Så himla trevligt villaområde. 

Väl framme satt vi och umgicks, åt lite lunch och bara catchade upp från senast dem var på besök i Stockholm. Det var verkligen så himla mysigt och jag uppskattar verkligen kvalitetstid har jag märkt. Var nyligen i Italien om ni minns och hälsade på mina kusiner och  min faster?! och de där med att bra sitta i flera timmar snacka och umgås är nog bland de mysigaste och bästa som finns.

Jag och Ninni myste lite med vovvarna

Sen framåt kvällen gjorde vi oss iordning för att åka in till stan och möta upp Ninnis kusin och hennes väninnor för middag på Skull. Men innan dess tog vi lite foton tillsammans med Gunilla. 

Ninni, Gunilla & Jag

Gunillas man är jägare och ni kan ju se alla djur han skjutit i bakgrunden. 

Skull är en Fusion restaurang och en av Erikas vänninor sa att detta var nya innerstället så vi ville givetvis testa detta. Vi beställde in massa smårätter och delade på allt, typiskt spanskt med lite tapas eller hur? 

Det blev även tequila haha crazy ladys och tro det eller ej men dom påstår att man dricker tequila med en apelsinklyfta och kanel? Alltså har ni hört något sjukare? Jag trodde att det var med salt och citron? Men tydligen är det mexikanska sättet apelsin och kanel det var de sjukaste jag provat någonsin men inte alls pjåkigt. Smakade mest jul med andra ord haha. Är det någon av er som testat detta? 

Här har vi hänget, Jag och Ninni och Erikas två vänner till vänster och Erika längst fram och hennes tre andra vänner bakom henne. Vi hade verkligen en as mysig middag och det var kul att få testa på middag med spanska kvinnor hehe. Blev en hel del skratt och sång. 

Givetvis blev det Moscow Mule till drink haha min favorit.

Jag och Ninni <3

Ser ni här hur upplägget på tequila är? Alltså en apelsinklyfta med kanel på. Man shottade alltså tequila och sen stoppade man klyftan i munnen. Efter en och annan tequila var det dags att gå ut och dansa med gänget. 

Vi tillsammans på en av nattklubbarna vi besökte 🙂

Avslutar kvällen med en så himla suddig bild haha men vid denna tid var väl allt redan suddigt såklart. Vi hittade alltså en vägg med skrattande gubbar på och kände att vi var tvungna att ta en bild hehe. 

Efter massa dans och några drinkar tog vi en taxi hem till faster Gunilla igen och somnade snabbare än någonsin. För att vakna ganska så utvilade på lördagsmorgonen när då det skulle vankas shopping på stan. 

Gunilla & Ninni

Jag och Ninni

Givetvis stannade vi till inne på Chanel och jag tror att detta blir nästa köp av väska. Har kikat på den innan och är förälskad men ni som känner mig vet att jag inte är en impulsköpare utan gillar att känna efter.  Dock fanns den inte i butik eller den fans men någon hade repat den så dem fick tyvärr inte sälja den. Är inte de en ganska sjuk policy? Tycker dom borde sälja dem rabatterade men antar att varumärket inte vill ha en sån image. 

Efter flera timmar av strosande blev man givetvis lite trött eftersom vi var ute sent kvällen innan så lite skoj fick man ju också ha och testa lite roliga huvudbonader hehe. Denna satte Ninni på mitt huvud och knäppte en bild och skrattade lite för att jag ser ut som en svamp hehe. Ser ni även skyltfönstret på LV alltså hur gulligt var inte det? 

Strolling around in Madrid

När vi var klara på stan plockade vi upp Erika och hennes pappa för att åka till en restaurang som ligger i närheten av villan. Dom alla hade ätit där innan och rekommenderade det. Och det kan jag också göra för allt var så himla gott. Det var en fiskrestaurang. Till förrätt fick vi tonfisk med tomater, en gryta jag inte riktigt minns namnet på men som är en delicates i Spanien och bläckfiskringar. 

Sen kom det ett fat med massa olika fisk alltså jag kan inte beskriva med ord hur gott det var. Ville liksom aldrig sluta äta och vill verkligen gå tillbaka dit. Det är liksom ingen märkvärdig restaurang men maten var så himla god. Tack för att ni tog med mig dit <3

Vi drack vin och umgicks avslutade med kaffe och sen åkte vi hem igen. 

Ninni, Erika och Jag

Väl hemma så satt vi uppe till nästan 2 tiden haha Vi satt nere i deras vardagsrum drack en jordgubbgin med färska hallon och pratade. Det är helt otroligt hur mycket jag tycker om dessa människor och fy tusan vad kul vi hade. Inte skrattat så mycket på länge. Vi berättade gamla och nya historier för varandra, pratade om livet, kärleken och massa annat som var så spännande. 

När vi insåg hur mycket klockan var insåg vi att det var dags att lägga sig vi hade nämligen en tidig flight att hinna med på morgonen så vi kramades godnatt och sa hejdå till Erika eftersom hon inte skulle med till flygplatsen på morgonen. 

Flygresan gick jätte smidigt och väl hemma på Arlanda plockade Ninnis kille upp oss. Dom skjutsade hem mig och hemma hade Babak lagat (med min hjälp) en så otroligt god lunch åt oss. Vi åt den satt och sackade lite sen åkte vi och hämtade Mini som varit hos min mamma över helgen. Låg lite och myste med henne innan det var dags att möta upp Hanna. 

Vi skulle ses över en varmchoklad men dom hade slut på kakao och istället blev det lite vin och ost med marmelad och karamelliserade nötter. Förstår ni hur gott det var? Vi pratade om hennes galet spännande helg, podden vi ska starta och annat tjejsnack. Efter några timmar fick vi sällskap av Sebbe och hans två tjejkompisar. Några timmar senare tackade jag och Hanna för oss och gick hem. 

En alldeles perfekt helg har jag haft hur har er varit? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.