Danijela Pavlica

Tjejsnack och snabb te på Nybrogatan 38

Hej mina älsklingar, vill först bara säga tack tack tack för alla tips och råd kring mitt magproblem! Betyder så himla mycket när ni skriver och delar med er. 

Sitter nu och dricker lite te och umgås med flickorna innan jag ska iväg och fixa naglarna vid 16.30. Har verkligen beslutsångest kring vad jag ska göra vad tycker ni? Och vilken färg? Oh herre kan hålla på i en evighet. 

Idag har i alla fall jag och Hanna suttit och jobbat hela dagen hann med lite live sändning också om det var någon som såg de. Har tömt mailkorgen och har lite mer att fixa ikväll men behövde en paus nu innan naglarna för att röra lite på fötterna. Sen behöver jag även packa ikväll för imorgon bär det av till Madrid. HUR KUL? Ska fira bästis lite. 😀 

Nu ska jag va social mot dem andra men vi hörs av lite mer ikväll. Ville bara kika in och säga hej! Och btw imorgon ska första resevloggen spelas in också hihi hoppas ni är lika exalterade som jag är. PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.