Danijela Pavlica

SPRUNGIT ÄRENDEN PÅ NK OCH I GAMLA STAN OCH ROLIGA NYHETER

inlägget innehåller adlinks

// Hanna päls HÄR // Dani häls HÄR //

Hej mina älsklingar, idag vaknade vi tidigt hemma hos oss men jag valde att ligga kvar ganska så länge och mysa med Mini. Förstår ni hur otroligt svårt det är att gå upp tidigt när hon ligger kvar och myser ner sig i täcket. Jag låg nog och tittade på henne i typ 40 min och Babak måste ju trott att jag blivit galen haha. Efter att Babak gått så gick jag upp kokade mig en kopp te och sen satte jag mig vid datorn för att jobba lite. Som jag nämnt tidigare så har jag ju haft så himla ont i magen på senaste tiden och vet att det har mycket med stress att göra så ställde in allt den här veckan. Åker ju även till Madrid på fredag så tänkte att det är bäst om jag bara tar det lite lugnt och fokuserar på mig själv istället för allt runt om kring. Bra att hålla lite på all energi då Fashion week börjar redan på söndag. 

Hur som efter lite jobb ringde Hanna och frågade om inte jag kunde följa med henne som smakråd till NK där hon skulle kika lite på skidkläder eftersom hon ska till Åre om några helger och givetvis kunde jag det för jag skulle själv nämligen ut lite snabbt också för att springa förbi Pretto-PR om ligger i gamla stan. 

Vi började i alla fall på NK och avslutade i Gamla Stan så himla mysigt det är där. Jag måste verkligen börja hänga mer i Gamla stan speciellt dagar som dessa håller ni inte med? Så jädrans mysigt!!

En liten outfit bild på mig och Mini hehe, 

Päls ifrån Nelly HÄR // Jeans ifrån Hannalicious for NAKD HÄR // Skor ifrån Isabell Marant HÄR 

Päls ifrån Nelly HÄR // Jeans ifrån Hannalicious for NAKD HÄR // Skor ifrån Isabell Marant HÄR 

Och nu till dem roliga nyheterna babes, min nya kamera har kommit så inom väldigt väldigt kort kommer ni att få en drös med vloggar ifrån mig. HUR KUL?? Jag koppas verkligen att ni ser fram emot detta lika mycket som jag och eftersom att det är väldigt nära nu önskar jag verkligen att ni kommenterar massa på vad NI vill se i dessa vloggar. Vet att många av er redan skrivit och det är så kul tack tack tack för det verkligen kommer absolut att göra det ni önskat. Men behöver som sagt ännu mer tips och råd. Tror jag ska bjuda på en första resevlogg redan nu på fredag när vi åker till Madrid vad tror ni om det? 

Pussar och kramar till er nu ska jag tömma min mail så att jag kan sova gott om natten istället för att tänka på att den måste tömmas hihi. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.