En mobilfri dag – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

En mobilfri dag

Nu när vi är på maldiverna har vi testat att köra en hel mobilfri dag. Jag tog upp konversationen under en middag och sedan bestämde vi tillsammans att vi skulle testa det. 

Det är så sjukt viktigt att bara kunna släppa allt ibland och fokusera på sig själv och inte sociala medier, jobb och annat man har i telefonen. Speciellt nu när man är på ett så vackert ställe också. Vi har druckit minimalt med alkohol på den här resan vilket känns så fräsht! Alla borde testa de om man har en vana att dricka ofta eller mycket. Så lätt att dricka några glas till middagen annars eller bara dricka härliga drinkar osv. Men vi har hållit oss borta. 

Hur som haver, vår mobilfria dag har gått sådär vi fick två undantag och det var när man skulle lägga upp en instagram post och detta blogginlägg. Förutom de så skulle det vara totalt mobilfritt och mestadels har de gått bra men man har ju också tjuvat lite hehe. Mestadels har vi spelat kort, solat och badat men någon gång ibland har också telefonen råkat dyka upp hehe. Jag är dock så otroligt stolt över Babak som lyckats så bra med att hålla sig borta från sin. Han som är beroende av sin telefon. 

Nu ska vi ta det lite lugnt och sen blir det massage. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.