Danijela Pavlica

Strandhäng

Off shoulder dress HÄR (adlink)

Jag har verkligen kunnat slappna av dessa dagar och jag vet inte hur kag ska kunna beskriva den känslan. Det känns liksom som att alla verkligen borde ta sig lite tid för sig skälva. Även om det inte är på en strand i Maldiverna liksom. Det är så himla viktigt att bara kunna släppa allt ett tag. Även om jag har med mig jobbet på resan så har det varit mobilfritt mer än halva dagen vilken seriöst är så bra för själen. Testa det!! 

Nu har vi precis lagt oss i sängen efter lite häng på stranden med B och sen middagen och Uno med vännerna. Jag är lite glad att vi har vänner här för tror att jag och Babak hade blivit uttråkade annars haha. Känns så sjukt att säga det då detta verkligen är ett paradis och man njuter varenda sekund man är här men jag uppskattar verkligen deras sällskap. Så ett tips om man ska till Maldiverna är att åka kanske 2 par eller så. 

Imorgon är det julafton eller egentligen är det julafton resan nu då klockan är över tolv hos oss hehe. Så jag kan ju passa på att önska er alla en riktigt god jul! Ska bli spånnande och se hur vi firar julafton imorgon för här på Maldiverna firar dem julafton den 25te som många andra länder. Och då ska vi på en Christmas gala dinner. Men givetvis måste vi fira imorgon också. Har ni några tips på hur man kan fira i värmen?  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.