Danijela Pavlica

Luciamys på stan

Kenza och Jag

Rosie och Klara i svart bredvid som inte ville vara med på våra fjantiga bilder 

Givetvis kan vi aldrig vara seriösa i varandras sällskap, eller så ser vi egentligen ut så här när ingen tittar haha

// Glittrigt set HÄR // Päls HÄR //

Jag och Missy som var den mest bedårande lilla varelsen på denna planet. Hon har tydligen tidigare haft det väldigt dåligt och nyligen blivit omplacerad till en bra familj. Rosie satt hundvakt och visst gick de segt i början men sen blev vi bästisar och jag tror hon fann en trygghet i mig. 

Min älskade och världens bästa Rosie

// Glittrigt set HÄR // Päls HÄR //

Igår träffade jag tjejerna på lite julmys på stan. Vi bokade in en lunch eller det började med att jag och Kenza skulle ta en fika och slutade upp med att Jag K, Rosie och Klara åt lunch på cafe creme vilket var sjukt mysigt. Vi satt i några timmar och snackade, skrattade och hade det allmänt mysigt. 

Efter vår lunch sprang jag lite ärenden och sen satte jag och Rosie oss i Sturegallerian och tog en kaffe i väntan på Amanda som hon skulle på middag med och Alexandra (humlan) som jag väntade in. Vi skulle ju iväg på julmiddag/luciamiddag tillsammans me Kenza och Gina Tricot. Hela Bride squad gänget var på plats förutom Angie som landade från Marrakesh kvällen innan. Vi kollade på hela möippevideon och jag skrattade så jag grät. Alltså den videon som inte var cencurerad och klippt i. Åh herre vi e ett gäng märkliga, roliga och härliga tjejer kan man ju lugnt säga. 

Måste verkligen boka in en resa med dessa tjejer igen. Va så himla kul att träffa dem igen! Ska lägga upp ett inlägg av själva lucia myset i nästa inlägg så får ni se alla tjejerna också. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.