Danijela Pavlica

LUCIA

Sugar och jag för ett år sen såhär dags i LA <3

Godmorgon solstrålar, har ni fått er någon julkänsla än? Det är som sagt Lucia idag och jag ska iväg på luciamiddag tillsammans med Gina Tricot och Kenza. Först ska jag fortsätta med en andra kopp kaffe och i högtalarna spelar Candy Paint med Post Malone har ni kört den? Den låter så julig i klanget kanske därför jag gillar den så. Ska sitta och jobba en liten kort stund till sen ska jag hoppa in i duschen. 

Jag måste nämligen springa lite på stan ska förbi NK och hämta Hannas namnskylt till hennes dörr och så behöver jag springa förbi indiska en snabbis och kika på några koppar och några ljusstakar på åhlens. vi är nog sist med juldekorationerna men har verkligen inte hunnit och verkligen inte hittat rätt. Vi slängde/skänkte allt i flytten så nu måste vi leta nytt och vi har ju enorma fönster så inte lättaste att hitta något som känns rätt men som också är snyggt. Det blir mitt mission idag i alla fall. 🙂 Sen vid 12 ska jag träffa Kenza på en lunch/fika vilket ska bli så himla mysigt. Vi har säkert massor att prata om då vi inte sets på evigheter. Och skönt med lite egentid idag på dagen innan luciamiddagen på kvällen när alla tjejerna är med. 

Hur ska ni tillbringa er Lucia? Är det någon av er finisar som brukar göra något särskilt eller som kanske har syskon som ska gå luciatåg?  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.