Danijela Pavlica

MASSA EVENTS PÅ EN OCH SAMMA DAG

Förra veckan sprang jag på massa events och eller jag skulle ha sprungit på massa events men fick faktiskt avboka ett av dem pga tiden. Det är verkligen inte mycket man hinner och speciellt inte när man har hund också. Man måste verkligen planera väl. Hur som så började jag min kväll med Margaux event. Vi skulle fira hennes förlossningsvideo som var en av 10 bästa på youtube. Hur kul? 

Tog en taxi bort till googles kontor som ligger på kungsbron. Drt var faktiskt första gången jag satt min fot inne i den lokalen och det kändes så amerikanskt. Väldigt mycket säkerhet och allt var så stort och luftigt samt färgglatt. Orangea och gula väggar liksom haha. Det var alltså här Margaux höll i sitt event. 

Hon skickade tillbaka oss hela vägen till förlossningen och hade styrt så snyggt med sånna armband man får när man blir inskriven och massa annat som skulle påminna om just hennes förlossning. 

Ni vet dessa armbanden? Haha

Vi fick drinkar serverade i dessa haha. Minns hur kag älskade dessa koppar när jag var liten men tyvärr inte längre kan jag då berätta. Det var nästan lite jobbigt att dricka ur dem den här gången. 

Jag och Amanda

Nästa event var Axwell och Ingrossos och som vanligt var det skapat för festligheter haha. Jag och Hanna insåg att kvällarna vi låter vara spontana blir dem roligaste. Alltså vi hade så jävla kul hahah det börjar ju med att vi kliver in i en lokal full med endast killar typ och vi tänkte två grejer ena var hell yeah fan va soft haha och andra var oh no är vi fel placerade haha. 

Hur som haver hade vi i alla fall galet kul och kvällen blev sen! Efter deras fest gick vi vidare ett gäng vänner och sen slutligen hem och sov. 

Festen hölls på A house och lokalen är väldigt industriell vilket jag älskar! Dom fick verkligen fram en härlig känsla med all belysning osv. I samma lokal för inte så länge sen höll nakd sin fest om ni minns det? 

view

Jag och bestie 

Vi fick fett snygga tröjor så vi tog på oss dessa direkt. 

Daniel, jag och Annica

Ingrosso 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.