Danijela Pavlica

Julfrukost hos Nouw med Peppe Ekmark

Godmorgon älsklingar, jag började min morgon på meeting room där Nouw sitter. Fina Elin bjöd in till julfrukost och föreläsning med ingen mindre än Peppe Ekmark. Det var så galet intressant och han träffade verkligen mig med sina kloka ord. Han berättade storyn om sitt liv och han fick oss att förstå hur allt verkligen är möjligt bara man vill. 

Vi pratade också väldigt mycket om stress och jag känner verkligen igen mig på så många punkter att det nästan blev läskigt. Så himla viktigt att ta vara på sig själv men samtidigt se till att uppnå sina drömmar. För han sa något väldigt klokt att “visioner utan åtgärder bara blir drömmar, men åtgärder utan visioner bara är ett sätt att få tiden att gå. Och utan visioner och utan åtgärder händer ju ingenting. Så visioner tillsammans med åtgärder är vad som krävs för att du skall nå dina drömmar”. Jag tog verkligen med mig dessa ord och många andra som han nämnde under morgonens föreläsning. 

Peppe var verkligen så himla inspirerande och han fick mig att se på vissa grejer på ett annorlunda sätt vilket är helt fantastiskt. Han resa var nog den som inspirerade mest. Han visade verkligen att med positivitet och vilja så kan man gå ut långt som helst. Men också att man måste börja i sig själv! Det är verkligen där allt startar och om man inte mår bra i sig själv kommer man inte lyckas få andra att må bra heller eller komma dit man vill. 

Peppe har skrivit boken “Pojken som levde sina drömmar” och jag ser verkligen fram emot att läsa den. Han har även skrivit boken “Sälja bra eller sälja bäst” ska verkligen läsa båda men jag börjar med ena så får Babak läsa den andra. Sen har Peppe startat ett företag som heter Papilly som jag verkligen tycker är värt att testa. Läsa mer om och detta är egentligen för alla stora som små.

“Utöver motion och kost behöver du ta hand om dina tankar och hantera din stress. Du kan faktiskt leva ett mer balanserat liv som utgår från dig och dina behov.” 

Ett stort TACK till både Nouw och Peppe som styrt denna morgon för oss. Jag kommer verkligen att göra testet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.