Danijela Pavlica

Mina absoluta måsten i sminkväskan

inlägget innehåller adlinks

Det är många av er som undrar vad jag använder när jag sminkar mig och speciellt är det många som frågat idag efter att Hanna la upp en video efter att jag hjälpt henne lite med sin makeup. Många blev helt förbluffade av min concealer och jag säger bara att jag förstår det för den är verkligen förbluffande. Jag skulle vilja påstå att det är det bästa som hänt mig i sminkväg. 

Men vi börjar med paletten jag använder varje dag i princip både till att köra contour med och att skugga ögonen och lite highlighting osv. Helt enkelt den perfekta paletten för allt och den kommer från Linda Hallberg och finns att köpa lite överallt. Ni hittar den HÄR!! Jag använder färgen SWICKY både som contour och ögonskugga. 

Tillbaka till den magiska concealern den är från märket Sisley och jag har färgen 2 men det där är så individuellt så tycker ni ska gå förbi NK eller Eleven i Sturegsallerian och testa er färg om ni inte  vet exakt vilken färg ni brukar ha förstås. Ni hittar den HÄR och den är värd varenda krona trots att den är dyr. Men jag är ett levande bevis på att man behöver ytterst lite av den så den håller ju jättelänge. 

Sen använder jag Bareminerals all over face colour Faux Tan som jag har i hela ansiktet för att få den där solkysta touchen efter att jag haft min foundation. Och den hittar ni HÄR!

Och sist men inte minst så klarar jag mig så inte utan min mascara som jag haft i flera år och det är nämligen Estée Lauders Sumptuous Extreme Lash multiplying Mascara som ni hittar HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.