Danijela Pavlica

Ett år sen på dagen

För exakt ett år sen så var jag i LA tillsammans med Hanna, Fang och Angie på livets resa. Tro de eller ej men alltså det var så galet mysigt då vi inte kände Angelica sen innan och Fang och Hanna kände inte heller varandra så bra. Så inte nog med att man åkte med nya människor så har vi fått vänner för livet. Vi var där i två veckor tror jag eller det var mer än en vecka i alla fall vi hyrde en villa via airbnb och hade det så jävla kul. 

När jag kikade ut genom fönstret imorse så hade snön täckt marken utanför där jag bor och jag sprang tillbaka till sängen, kröp ner under täcket för lite mys. För första gången så fick jag en så himla mysig känsla av att se snön och jag bara längtar till julen. Givetvis hade det inte skadat att vara på varmare breddgrader heller men idag känner jag verkligen att jag är öppen för att ta emot vintern. 

Bakade lussekatter igår som var så jävla fula men otroligt goda och antar att de är det enda som räknas visst? Har i alla fall fått en riktig Christmas spirit här hemma måste bara börja pynta också. Idag var planen att äta en lunch med Fanny men de sket sig och sen skulle jag iväg på ett event med Loreal men kommer behöva att hoppa det ocskå tyvärr vilket inte alls känns kul. Istället blir det massa jobb fika med Fanny i eftermiddag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.