Danijela Pavlica

DAGENS LUNCH

Jag tänkte att jag skulle börja dela med mig mer av vad jag lagar för mat när jag väl lagar hemma då jag och Babak kör linas matkasse varannan vecka. Vi har haft det innan också men man kan väl säga att vi inte riktigt var tillräckligt mogna för att ha det då vi ofta inte orkade laga maten och inte var sugna på just det i stunden men den här gången så har det gått galet bra och jag lagar till och med lunch till mig själv. Mitt nya ekonomiska jag eller försöker i alla fall hehe men det sköna med att laga maten själv och inte beställa mat eller äta ute är att man vet exakt vad man får i sig vilket jag gillar. 

Idag till lunch blev det Ugnsbakad aubergine och körsbärstomater med krämig het vitlöksås. Det var en perfekt lunch och smakade riktigt bra. Den är utmärkt om man är vegetarian också och vill man laga något snabbt eller bjuda på en lättare middag så är detta kanon. 

Här har ni hela receptet också vi börjar med ingredienserna. Hoppas det smakar! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.