Danijela Pavlica

Min helg i bilder och text

I fredag hade vi bjudit över våra syskon och deras respektive på vin och spelkväll! Har tyvärr inga mer bilder än denna ovan man vi beställde i alla fall massa sushi, drack vin i mängder och bubbel. Vi skrattade tills vi grät och spelade Alias till 4 på morgonen. På lördagen vaknade jag så sjukt bakis aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Tror det var kombinationen av dåligt med sömn och lite druvor jag kanske inge tål. Fanns inte mycket att göra åt saken än att kliva upp och ta tag i dagen. Jag skulle göra klart lite samarbeten jag har. Och sen skulle barnen komma. Inte mina då så att säga utan syrrans. 

Fick bli den här kampanjbilden för Nespresso. Jag som precis börjar tycka om kaffe så är ju det här så smart och snabbt alternativ. Nu slipper jag springa och köpa när jag kan blanda själv snabbt. 

När barnen kom öppnade vi ett paket jag fått från candy people och lördags myset kunde ta fart haha. Vi kollade på film lekte lekar och bara umgicks. Att lägga sig i sängen och slå på en film i bakgrunden samtidigt som man ligger och pratad halva natten kan vara så mysigt ibland. Så det var precis vad vi gjorde. Barnen fick sovmorgon på söndagen medan jag sprang till Ica och köpta allt jag kunde hitta. Köpte även Coco pops minns ni dom flingorna? Eller säger man flingor? Ah men i alla fall så köpte jag dom och skyllde såklart på att barnen säkert ville ja det när de egentligen var jag som ville testa hihi. Barnen klagade givetvis inte. 

Ledsen för ful uppdukning men tog bara ett snabbt kort för att inte glömma ta sen när kag var klar och givetvis glömde jag såklart. Vi hade i alla fall en perfekt familje helg vilket jag tycker att man ska ha oftare. Jag är pigg och fräsch och utvilad efter den här helgen. Dåremot har jag vaknat idag och känner mig lite krasslig tror jag har en förkylning på gång men vi får väl bara hoppas på att den inte bryter ut. Veckan ser ändå ganska så lugn ut vilket är skönt. Och jag kommer inte att boka in något mer än det jag har inbokat. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.