Danijela Pavlica

REBECCASTELLATHEBRAND 2 YEARS CELEBRATION

Igår när jag kom hem från mitt event som jag hade tillsammans med Bookatreat så låg den här söta kartongen utanför dörren tillsammans med ett kort! Vi firar nämligen att REBECCASTELLATHEBRAND firar 2år! Hur kul? Och eftersom vi firar detta får ni även 30{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt så in på hemsidan och shoppa. Det finns så himla mycket fint och min garderob är fylld av hennes både gamla och nya kollektion hehe. 

Fick i alla fall hem den här super söta tårtan som var så himla god att jag åt halva direkt! Var precis hemkommen från ett spa ska berätta mer sen vad jag gjorde och den klämde jag en tårta, känns ju givet. 

Är så otrolig glad att få vara en del av REBECCASTELLATHEBRAND och är lycklig att allt gått så himla bra! Fira nu med oss och ha en great shopping! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.