Danijela Pavlica

Blowdry in Nyc

Tjejer finns det något bättre än en härlig Blow dry? Igår sprang jag och syrran och fönade håret i närheten av vår hotell vilket verkligen är så lyxigt och jag tycker att alla borde unna sig ett härligt svall. 

Men nog om det ska tala om för er att nyc är helt fantastiskt! Precis som i sin vanliga ordning men däremot får jag liksom en helt annan känsla den här gången. Jag har för andra gången i mitt hela liv hemlängtan villet är väldigt underligt för att vara jag. Men de känns som att jag inte orkar fler girls-trips. Låter säkert as trist och menar verkligen inte att det är tråkig utan snarare bara att jag känner att jag saknar B och Mini. Min lilla familj liksom. 

Finns ju inget jag tycker om lika mycket som dem. Och saknar vår fina lägenhet vår säng och allt där till. Det är faktiskt en sjuk känsla att vara borta från dem den här gången. 

Kanske för att kag fick dåliga besked precis när vi landat och att jag är extra känslig nu eller så har jag kommit till något nytt stadie i livet. Vem vet det återstår väl att se. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.