Danijela Pavlica

IS SUMMER BACK??

Inlägget innehåller adlinks

I ett samarbete med NAKD Fashion

// Sweater 399kr here // Jeans 499kr here // Shoes here //

Rabattkoden: Pavlica20 ger er 20{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt på valfritt köp

Här kommer dagens outfit och även dem nya plaggen från NAKD. För mig är de viktigt att klä sig snyggt men samtidigt bekvämt och speciellt när man vet att man kanske ska hålla till ute på hela dagen eller springa runt på möten eller dylikt. nu har jag inte sprungit runt på möten men har haft lite annat för mig. 

Vi kan ju börja med att bara stanna upp och ta in hur vackert väder vi hade idag? Synd att an mestadels av dagen satt fast i en bild heheh men även det var givetvis mysigt. Jag började morgonen med promenad och frukost och sen strax innan lunch kom Hanna över och så satt vi och jobbade ihop innan jag skulle iväg på ett litet uppdrag. Har varken hunnit äta lunch idag eller satt mig ner och bara slappnat av. Så tänkte att jag ska sitta kanske 1-2 timmar till och sen ska jag gå och handla något för att laga middag. B är inte heller hemma än så förhoppningsvis hinner jag klart och även kanske vara klar med middagen tills att han kommit hem. Tänkte även försöka hinna med någon skönhetsrutin som jag kan visa upp för er imorgon. Vad säger ni om det? 

Fick precis i sekunden som jag skriver detta ett sms av Klara som kommer över på middag vid 20.00 så ikväll blir det mys deluxe. Nu måste jag skynda mig så att jag blir klar med allt. Hoppas att ni får en underbar måndagkväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.