Från Dubai till Stockholm – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Från Dubai till Stockholm

I tisdags hade jag som sagt världens upptagnaste dag och bara sprand runt på möten och massor med annat. Under dagen fick jag sms av en annan dani som frågade om vi skulle ses på lite vin. 

Så givetvis gjorde jag det så fort jag blev klar med allt sprang jag och träffade Dani. Haha känns så skumt att skriva Dani då alla kallar mig det. Men i alla fall vi drack massa gott vin och åt lite mat och snackade om allt och ingenting. Det var så mysigt och jag blev så glad att vi hann ses. Annars har dani bott i Dubai och Doha där hon jobbar som hudterapeut. Men efter 3 år så är hon lite sugen på att flytta hem igen vilken jag skulle tycka var så kul. Men hon är ung och har gott om tid på sig. 

Igår sprang kag runt igen och gick även på ett event på kvällen för Bare Minerals inlägg kommer senare. Tog även en snabb aw med möhippegänget och sen hem. 

Nu ska jag försöka att få i mig lite frukost innan jag sätter igång den här dagen på riktigt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.