Autumn outfit – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Autumn outfit

// Tröja HÄR (adlink) // Byxor HÄR // Smycken HÄR & HÄR // Väska HÄR // Huvudbonad HÄR //

Babes här kommer min outfit jag hade på mig igår, vad tycker ni? Hösten är verkligen påväg till oss håller ni inte med? Jag sprang runt halva stan igår kändes det som. Sprang på möten och hade massor att fixa men det gick sjukt bra och känns som att jag hann med allt. 

Ville bara dela med mig av gårdagens outfit till er. Det är en tröja från Nelly som jag seriöst kommer beställa typ 10 till av för den är så himla skön helt sjukt och sen mina favvo skinnisar från Nakd Fashion. Dom har alltså en dragkedja fram som går att dra ner upp hela vägen till knäna. Hur nice? Kombinerade den avsläppande outfiten med ett par slippers om de heter så från Steve Madden, min chanel väska och fina smycken i guld. Vissa av smyckena jag har på mig är Bianca för guldfynd. Alltså älskar verkligen dem.  Ni hittar dem i länken ovan. 

Nu ska jag fixa här hemma och packa upp alla flyttkartonger. Hur spännande ska inte det bli? Någon som vill hjälpa mig? haha kommer ta hela dagen känns de som. Man vet liksom aldrig vart man ska börja någonstans. Längtar verkligen tills allt blir klart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.