Hudvårdsrutin – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Hudvårdsrutin

Babes, igår delade jag med mig av lite hudvårdstips eller jag testade en ny ansiktsmask som jag fått hem från Polhem PR. Och jag kan idag säga att jag älskar den och wow vilket glow den gav och man är fortfarande så återfuktad så funkar perfekt på personer som är torrare i ansiktet eller tex nu inför hösten. Den ser otroligt kul ut och den var rolig att applicera också. 

Jag fick även tips av en tjej som skrev till mig att man ska vara försiktig med vad man har i ansiktet och inte använda så många olika produkter då talgkörtlarna i ansiktet förstörs och man kan få problem senare. 

Jag använder bara en och samma serie för min dagliga hudvård som jag använder morgon och kväll och sen testar jag gärna lite olika produkter om jag upplever att mitt ansikte skulle behöva det. Tex nu så kommer hösten och jag börjar känna mig lite torr då använder jag en återfraktande mask eller adderar något mer fuktgivande i min dagliga hudvård. Eller ett bra exempel är tex nu när jag kommit hem från ett varmare klimat så blir det en stor omställning för huden. Så fort det blir lite torrare i liften torkar den ut och spricker lättare. Detta låter ju helt galet men så är det. 

Samtidigt är jag sjukt försiktig med att smörja in kroppen och gör det endast efter jag duschat för om du vänjer kroppen vid krämer och annat så kommer den tyvärr inte klara sig utan det sen. Kroppen producerar liksom egen fukt kan man säga och om du då hela tiden adderar fukt kommer den tillslut behöva mer. Så det var dagens tips nu ska jag strax äta lite lunch men innan dess ska jag do my makeup och sen ska jag iväg på möten. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.