Vattenmelons-ansiktsmask – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Vattenmelons-ansiktsmask

Alltså vet ni vad innan jag åkte till Ibiza fick jag hem ett bud från Polhem PR och det var allt möjligt från härliga bikinis, brun utan sol och så kom dessa märkliga ansiktsmasker från märket Kocostar. Det är alltså ansiktsmasker formade som frukt/grönsaker och alla har givetvis olika syften men hur gulliga är dem inte? 

Min lilla hund som är helt tokig i vattenmelon började jaga mig och ville skickas i ansiktet hehe. 

Jag har i alla vall varit på en lång powerwalk tillsammans med Hanna och sen tog jag en härlig dusch och testade dessa masker alltså så himla gulliga och man blir liksom så glad av dem. 

Hoppas dem är lika bra som gulliga vore ju toppen! Fick med mig ett par stycken så återkommer med vilken jag tyckte var bäst och vad jag tycker att dem gjorde efter att jag testat alla! Nu ska jag krypa ner i sängen och jobba lite innan det bli läggdags. 

Hur har er dag varit? Och vad tror ni om dessa maskerna? Någon som testat? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.