Sundays at rumors and closing party Steve Angello at HI – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Sundays at rumors and closing party Steve Angello at HI

Hotellet vi bodde på som heter Destino anordnar alltid fester på Söndagar som heter Rumors och för er som inte visste så har dem som en grotta som heter TOX nightclub dit festen flyttas sen. Men det är faktiskt en bra fest och något jag tycker är fascinerande är hur dem lyckats att hålla det så lugnt. Man kan ju tycka att de blir stökigt och högljutt och speciellt jag som gillar mitt egna space och hatar tex att bli väckt men ah dom har skött de så bra festerna får bara hålla på till kl. 00 vilket är bra tycker jag sen får man röra sig vidare. 

Här tog vi i alla fall en drink innan vi skulle gå på Steves spelning tillsammans med hans Crew på Hi då han hade sin spelning där under closing week. Alla klubbarna får en egen dag under closning week. 

Lite förband som körde innan Steve.. Det sjuka är att Ibiza aldrig sover och Steve skulle inte kliva på förrän typ 03-04 tiden kan ni fatta det hahah då är man ju helt slut sen. 

Min kompis Martin som jag träffade i Stockholm på Cafe Opera över ett tequila race eller snarare över en match i sten, sax, påse och den som förlorade var tvungen att shotta massa tequila. Martin blev full så ni kan ju räkna ut vem som vann men vi har också helt olika stories hehe så man får tro vem man vill. 

Han var i alla fall på Ibiza samtidigt som oss och tog med oss på Steves spelning. Jag hittade en Tequila bar som jag tog kort på och skickade till honom och skrev jag och du om 5 hehe sen stod vi där efter 5 och vi hittade även den här skylten som vi tyckte passade in bra hehe. 

Tog lite selfies i spegeln innan steve skulle kliva på man måste ju passa på.. man vill ju inte kissa mitt i spelningen liksom. 

Vi hade verkligen första parkett vilket var helt amazing och det var så himla mäktigt intro som Steve körde att man blev helt förbluffad. Tänk er själva en stor lokal grym ljudanläggning och sen ett så sjukt mäktigt intro. Jag och Babak lyssnade på ett par låtar han körde sen var det dags att åka hem och lägga sig jag kunde ju inte hålla ögonen öppna tillslut haha Och jag slutade även dricka ganska tidigt för att orka med morgondagen hur tantig är inte jag egentligen? 

Men mår verkligen så dåligt när jag är bakis att jag inte orkar må så mer haha tror fan att det kommer med åldern kan inte vara något annat. Ibland måste man tänka lite klokare och jag tycker att jag lyckades bra. Nu ska jag göra ett sämre beslut och springa till kak-lådan och äta upp ballerina-kexen jag har hemma. Har ni också ett kakskåp/förvaring hemma?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.