Date night på Ibiza – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Date night på Ibiza

En av dem första kvällarna på Ibiza var på och åt på en restaurang som ligger nere i hamnen som heter IT. Jag berättade även för er att Axwell var där tillsammans med lite vänner för att fira sin födelsedag. En riktigt bra restaurang med god mat och bra service. Det var otroligt mysigt också! 

Om ni frågar mig så var jag och Babak på Dejt hehe men eftersom det bara var vi på den här resan så kan man ju säga att vi var på dejt varje kväll hehe. Jag är också sjukt ledsen för så dåliga bilder men berättade ju för er att min kamera bara la av det var batteriet som var urladdat och laddaren glömde jag ju hemma i Stockholm. 

Vi drack deras Ibiza mule, åt pastaknyten som var fyllda med burrata och biff med broccoli och andra tillbehör. Det var givet is inte det enda vi åt men lite av det. Vi drack även vin och satt och pratade i timmar. Det var så himla mysigt, jag kan verkligen säga att jag gillar att sitta länge på restaurang och bara umgås och när man sitter som vi satt nere i en hamn med en ljummen vind som blåser förbi då är livet helt underbart. 

Jag tänkte även att jag skulle göra en Ibiza guide till er med massa tips om ni är sugna på det? Vi landade hemma i Stockholm i fredags och satte igång med gamla lägenheten direkt vi var även i Strängnäs en sväng igår och hälsade på min syster och visste ni att under min uppväxt hängde jag jätte mycket i Strängnäs brukade åka dit på partyn osv eftersom jag är uppväxt i Katrineholm och där fanns det inte så mycket. Och sommaren i Strängnäs var ju så himla vacker. Men men nog om det nu ligger jag i sängen och jobbar lite och snart ska jag fixa lite här hemma och sen förbereda mig inför veckan som kommer. Ni får hänga med nu för det är mycket som är på gång. 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.