Morning hike – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Morning hike

Imorse vaknade vi sjukt tidigt och gick ut på en hike. Solen var påväg upp och allt var så sjukt vackert. Kan verkligen inte förstå hur vacker världen är ibland! Blir så himla förbluffad och jag måste se hela världen innan jag blir gammal. 

Från vår balkong kunde man ju se detta berg/klippa och igår kväll såg jag två personer som satt där och kollade på solnedgången hur mysigt va inte det tror ni? 

Därför ville jag givetvis se soluppgången imorse. Idag åker vi hem igen och samtidigt som vi båda funderar på att “missa” flyget så ska det bli mysigt med lite höstkläder och mys i soffan under en filt en fredagkväll som denna. 

Jag hoppas att jag fått lite färg i alla fall men svårt då jag inte riktigt har någon att jämföra med då Babak också är brun. Och om jag jämför med bikinilinjerna så tycler jag att jag är sådär brun hahah mellan liksom. 

Ne hörrni nu ska jag njuta lite mer innan vi åker hem. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.