Old town of ibiza – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Old town of ibiza

Ibiza som många andra ställen har ju en old town en gamla stan som vi säger och i Ibiza ligger den innanför murarna. Det är så himla vackert och otroligt mysigt! Att gå runt genom hela tar några timmar så stort är det. Det finns massa små butiker med mysiga gränder och bra restauranger finns det gott om. 

Mina två favorit restauranger i gamla stan är la Olivia och la toretta helt klart de bästa. Vi hade bokar bord på la Olivia men vår vän Martin löste även ett bort på la toretta så vi körde på det istället. 

Jag hade på mig en klänning från Nelly med helt magiska mönster på. Och sen kilklackar från SW. 

Efter vår härliga middag tog vi en liten promenad och sen så åkte vi hem till hotellet. Älskar att den här semestern verkligen varit lugn och att vi hunnit vila upp oss. För oftast behöver man en semester från semestern haha brukar inte ni känna så? 

Ska även försöka hinna med en massage idag och sen ska vi äta vår sista middag ikväll innan vi åker tillbaka hem igen imorgon. Ska bli skönt de med och som jag saknat mini haha helt sjukt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.