Danijela Pavlica

Den här magiska morgonen och utsikten från vår säng

Babes ni kommer ju aldrig tro vad som hänt men jag glömde laddaren till min kamera och den dog det första den gjorde efter att vi anlänt till hotellet så tyvärr blir det bara mobilbilder vilket funkar nästan lika bra då det är underbart ljust överallt. Men i alla fall jag började denna morgon med att jobba lite från sängen innan vi gick ner till frukosten. 

Efter det sprang vi tillbaka upp till rummet för jag skulle fixa lite och sen sprang vi ner till poolen. Alltså jag älskar verkligen vårt rum Destino är annars känt för att rummen är väldigt små men vi unnade oss ett större rum. 

Ska posta bilder från rummet så att ni får se måste bara ta bra bilder först  och vår utsikt är ändå den bästa har ni sett något vackrare! Vaknar till detta varje morgon och man ser även ända bort till gamla stan. 

Nu är klockan snart halv 3 och vi tänkte röra oss mot någon strand kanske. Skönt att kunna dela upp dagarna lite. Igår tog vi det bara lugnt med middag på la toretta som är en av mina vänners favorit-ställe på Ibiza. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.