Danijela Pavlica

Stockholm Fashion Week dag ett

Oj hörrni vilken dag vi haft och vad tiden kan gå snabbt när man har kul. Första dagen va Sthlm Fashion Week är över och staden har kryllats av snygga fashionistas. Dagen började med Whyred och Avslutades med By Malina. 

Jag är helt slut efter första dagen och jag och Kenza kom precis hem till mig för att vila lite innan vår middag ikväll. Vet inte riktigt vart jag ska börja men ni vet när man är helt tom i huvudet efter en dag som denna… så mycket människor, intryck och kläder på en och samma dag. Efter dom två första visningarna som var Whyred och stylein så tog vi en lunch på terrassen. Jag Kenza och Andreas och så joinade även Ines för hon skulle med på sista visningen som var By Malina.  Jag kan i alla fall säga att den bästa visningen för dagen var By Malina. Det var så himla mycket fint att man ville ha allt. 

Vi åt på Terrassen och det bjöds på sol och halloumisallad. Är så himla glad av att jag har så fina människor runt om kring mig. Det var en galet mysig lunch och ibland uppskattar man bara sånna här dagar extra mycket. Jag har hört att nyckelpigor ska bringa tur och från ingenstans under vår härliga lunch så satt det en nyckelpiga på min hand. 

Efter får härliga lunch i solen var det dags för sista visningen för dagen och det var även den bästa nämligen By Malina. Det var så himla fräscha och somriga plagg att jag bara blev helt varm i kroppen. (Se bilderna nedan)

Efter visningarna satte vi oss på Lydmar och drack lite bubbel och rosé och pratade om allt mellan himmel och jord. Alicia joinade även och det var så trevlig. 

Avslutar med en bild på mig själv och dagens outfit. (Skorna från Zara är sjukt tighta så ett tips är att köpa dem i en storlek större om ma inte vill krympa fötterna som jag gjorde idag hehe)

Cap AsosJacka Zara, Tröja Nelly, Byxor Sanne Alexandra, Skor Zara, Väska Chanel

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.