Danijela Pavlica

Morgon fika

Godmorgon hörrni eller god eftermiddag kanske man säger, imorse vid 10 mötte jag upp Humlan för lite kaffe och på Cafe Creme och jag var även och lämnade tillbaka smokingen som vi hade hyrt till bröllopet. Vi satt i alla fall fram till en timma sen och bara pratade och umgicks. Det var så mysigt. En killkompis till mig kom förbi snabbt också och satt en stund. 

Nu ska jag strax möta Rosie för lite promenad och sen lunch. Fick även  besked att vår säng kommer nu i dagarna ska  bli så himla härligt ÄNTLIGEN!! 😀 Så nu i dagarna flyttar vi alltså in i nya lägenheten hur kul? 

Ska fräscha till mig nu och sen möta upp Rosie! Ska be henne ta en outfit bild på mig också så ska ni få se min nya tröja och byxor. Ska länka till dem också så att ni snabbt kan hitta den. Hörs inom kort :D:D 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.