Danijela Pavlica

Djurvänner

Hörrni om det är något jag har så är det kärlek för djur och speciellt hundar. Jag har ju själv en liten Chihuahua som många av er kanske redan vet. Hon är 6år och heter Mini. Finns ingen på denna planet som jag älskar så mycket som henne och hade kunnat offra allt för just henne. 

Idag när jag lunchade med Rosie så satt hon hundvakt åt den här gosisen som heter Sigge. Jag ska att just sigge är/har den perfekta storleken som hund. Man kan liksom kramas riktigt rejält. Min lilla fis till hund har storleken som en råtta och skulle gå sönder om jag kramade henne så hehe. (skämt o sido) 

Jag är en riktigt blödig människa när det kommer till djur. Ser jag ett djur fara illa mår jag dåligt i flera dagar och kan inte tänka på något annat än just det djuret. Hjälper gärna till om jag kan vid utsatta situationer och när jag var liten och besökte min mormors gård i Kroatien såg jag alltid till att mata hundarna innan jag själv skulle åt frukost eller middag. Såg till att dem alltid hade rent vatten och att dem mådde bra. 

Blir så himla rörd av klipp på just djur så när mina vänner skickar klipp på söta hundar kan jag verkligen sitta i timmar och kolla. Som många av er också kanske vet så är min lilla Mini sjuk med hjärtproblem. Det är något som bekymrar mig mycket då jag inte riktigt vet hur jag kommer ta situationen den dagen hon inte finns med oss längre. Just nu i detta moment ligger vi två i sängen och myser och jag kan inte sluta titta på henne. 

Mini älskar sin moster Rosie och går alldeles wild and crazy med pussar när hon får syn på henne. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.