Danijela Pavlica

Bröllop och bröllopsfix

Hej mina puddingar, alltså man hinner ju knappt andas så snabbt tiden går. Nu är jag i alla fall tillbaka efter helgen och alla festligheter. Denna måndag började med plåtning för en kampanj kan berätta lite mer framöver men hjälpe i alla fall en vän. Som ni vet så var jag på bröllop i lördags och tänkte köra igång det inlägget i ett steg för stag hela dagen inlägg typ så häng med. 

Min dag började med lite sovmorgon eller så länge vi kunde i alla fall och sen var det bara att stiga upp. Jag började i alla fall min morgon på Natasha Sthlm där jag skulle fixa håret hos Elisabeth. Hade sån himla tur att han hade tid för hon landade hemma i Sverige från Nyc på fredagen och tog sig tiden för mig på lördagen för att föna mitt hår. Om ni undrar så är Elisabeth bäst i stan på att föna hår. Hon är snabb och wow vilket svall man får. Love it!!

Vi klippte även upp håret lite för att jag har jämn långt hår. Vilket är så fräscht nu i efterhand och vi la även in en färgbomb för att fräscha upp det lite.  Men kolla hörrni hur fint det blev. Älskar fönat hår  och kunde verkligen springa och föna det var och varannan dag men slutade med det och nu vet jag inte riktigt varför jag slutade. Har totalt glömt bort det men kommer definitivt börja igen. 

Efter att jag fönat håret var det dags att springa hem och byta till makeup artisen som skulle komma. 

Och min makeup gjorde Lorin. Alltså jag blev så nöjd och hon är verkligen så sjukt duktig på makeup. Om jag fick välja själv hade jag önskat att hon fanns med mig 24/7. Om ni någon gång behöver en makeup artist så boka henne hon är snabb, effektiv och bara så himla grym och man känner sig så himla vacker när hon e klar. Kunde inte sluta titta på mig själv liksom. Ni får henne på mail HÄR! och ni hittar hennes Instagram HÄR!

Brudparet <3

Sen var det dags för vigseln som hölls i den ortodoxiska kyrkan på Birger Jarlsgatan. På första bilden ser ni den vackra bruden och hennes far tillsammans med tärnorna och gästerna i bakgrunden. Alltså när någon så nära gifter sig så känns det på ett helt annat sätt liksom. Det går inte att beskriva den känslan med ord. 

Och på sista bilden har vi brudparet, brudens föräldrar och bror. Dom här människorna betyder så himla mycket för mig och jag är glad att få ha dem i mitt liv. Man hade inte kunnat önska sig något mer.  

Efter vigseln var det dags att  börja röra dig mot festlokalen och dom hade valt ut vinterviken. Har ni varit där någon gång? Det är en av dem vackraste lokalerna man sett någonsin. Så högt i tak och så himla fint. Det är bland annat där som spelar in Sveriges mästerkock. 

Kan ni se hur vackert det är? 

Vi fick så himla god mat och det måste jag säga är viktigare än man tror på ett bröllop. Vi njöt av varenda tugga och den dagen jag gifter mig kommer jag vilja att ha något liknande. Efter middagen var det dags för lite dans och tårtan som jag tyvärr inte har  någon bild på men den var enorm haha och otroligt god.  Och här slutar tyvärr kvällen i mobilbilder. Baren öppnades och det blev en dansfest helt klart. Alla stod på dansgolvet och resten av kvällen blir ett minne vi alla länge kommer att minnas. 

Avslutar med en bild på min min syster och Forni som vi tog innan tillsammans innan vigseln. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.