Danijela Pavlica

Rabattkod via bookatreat

Som jag nämnde i tidigare inlägg så var jag hos Tine Spa by us idag igen för att fixa fina bröllopsnaglar. Sist jag var där var förra onsdagen och då gjorde vi snygga mörkblå naglar med gellack. Tine ville att vi skulle testa det och även strunta i en förläggning och alltså säger bara wow är totalt besatt av korta naturliga naglar nu. Och tillsammans med den blå färgen blev dom riktigt kaxiga men ändå naturliga och eleganta. Älskar det och tror jag ska köra korta naglar ett tag framöver eller i alla fall till Fashion Week.

Om ni vill veta vad färgen heter så heter den Evelyn och det är nr 41. ?

Men som sagt var jag tillbaka idag för att göra aningen ljusare naglar inför bröllopet på lördag. Vi körde på en färg som heter Vanity och är så gorgeous som ni ser på bilden nedan. Är så himla nöjd och fick verkligen dem perfekta bröllopsnaglarna kommer matcha så snyggt med klänningen. Ska även lägga upp bilder på klänningarna så kan väl ni hjälpa mig att välja klänning in för lördag genom att kommentera. ?

Alltså hur fina och fräscha blev inte dem? Glöm inte att ni har 25{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt med min kod: dani25 via bookatreat. Ladda bara ner appen och gå lös på behandlingar. ? Man ska passa på när man har rabatt som jag alltid brukar säga. Och som sagt gäller det på valfria behandlingar. Men glöm inte att koden går ut nu sista augusti så passa verkligen på. Ni kan även boka i förväg om ni vill alltså till september eller oktober osv men själva bokningen måste ske innan sista augusti för att rabattkoden ska vara giltig. ? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.