Danijela Pavlica

Frukost på Nybrogatan 38

Det här med långfrukostar måste vara det mysigaste någonsin och då tänker jag inte bara på helgerna utan det är nästan mysigare på vardagarna. ? Jag och Sugar som jag kallar henne hade ju inte sets på över två veckor som ni kanske vet. Så vi bokade in en frukost så vi kunde prata av oss och bara hänga. Det är verkligen så mysigt. Jag tänkte faktiskt ta mig ut nu för lite frukost på stan. Ska sätta mig på ett fik och äta frulle och jobba. 

Ska även visa er vad jag fått i mina senaste bud! Men måste fota allt först, kan dock berätta att jag hämtade ut ett smycke. Jag har alltså fått världens finaste smycke från ByBiehl. Alltså blev så himla förälskad i det och allt dom har är verkligen wow men nog om det nu ska visa er hur det ser ut i nästa inlägg. 

Men i alla fall efter min och Hannas frukost gick vi förbi Modinåkerlind för att kika på lite träningskläder. Dom har ett så himla mysigt kontor/showroom. Och det ligger verkligen ett stenkast från där jag bor. Hanna lånade med sig lite plagg inför sin resa till Schweiz. 

Nu blir det massa jobb resten av dagen ska även försöka hinna med en promenad i eftermiddag. Måste även gå igenom min kalender idag för att kolla vad som händer den här veckan. Vet att jag ska till Tine på onsdag. Som jag längtat!!!! Mina naglar är kaos :/. 

Ska även på Molly event, hennes release party vilket ska bli sjukt mysigt. ? Sen får vi inte glömma att Sthlm Fashion Week snart drar igång. Ah ni man förstår verkligen att sommaren är över när allt börjar dra igång. Men ser verkligen fram emot det. 

Nu ska jag sätta igång innan jag glömmer allt jag skulle göra idag. Puss så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.