Danijela Pavlica

Uppfräschning hos bästa Dani på Bobbys hårstusios

Förra veckan åt jag middag med min frisör Dani och det första hon sa när hon såg mig var hej vackra ska vi boka in en tid nästa vecka hehe.. 

Så här är jag och får håret fixat.. vi färgade utväxt och gjorde en nyansering + lite klipp i topparna. Snacka om att det behövdes jag vart helt orange/gul innan utan att ens själv se det. Men eftersom hon jobbar med hår dagligen såg hon det väldigt snabbt. 

Här sitter jag med färg i hårbotten för att få bort/jämna ut utväxten + alla gråa hårstrån. Visste ni det? Jag har massa gråa hårstrån trots att jag bara är 26år gammal? Hur sjukt är inte det? 

Vet att de e skit dåliga bilder men hoppas ni ser lite i alla fall ska ta för och efterbilder åt er också! Men vi sket i att styla det så de får bli en annan dag men är super nöjd och känner mig så fräsch nu. Verkligen redo för den här lördagen! 

Vad ska ni göra idag? 

Glöm inte också att ni har rabatt på valfri behandling på Bobbys hårstudio om ni uppger min kod:DanijelaPavlica. Den ger er hela 20{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt så passa på att boka en färgning, klippning eller någon härlig uppsättning eller de ni känner för så klart. 

Boka via telefon eller kontakta dani HÄR så hjälper hon er. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.