Danijela Pavlica

När folk tror att man är sällskapssjuk..

Tösen min, lovar att hon låtsas läser tidningen för bildens skull..

Alltid ett jävla dilemma vilken färg man ska välja, varför ska de alltid va så svårt? För många alternativ kanske? 

Här låg jag och pillade på mobilen samtidigt som jag fick en massage. 

// klänning 299kr here // skor 199kr here // solglasögon 149kr here//

Jag berättade ju för er igår att jag och Hanna hade svårt att skiljas åt. Det började med att vi inte setts på ett tag så vi hade givetvis massor att prata om. Och sen när tiden hann ikapp oss var vi ju tvungna att skiljas åt.

Hon följde med mig tidigare under dagen för att jag skulle fixa naglarna och det tog liksom 2h. Eller jag indirekt tvingade med henne hehe så stackarn fick sitta och vänta. Eller hon tog med sig datorn och jobbade samtidigt så hon fick ju en hel del gjort om man säger så men i alla fall så var hon gullig och följde med mig.

Efter det fotade vi tills det var dags att skiljas åt igen. Jag skulle möta upp Kenza och hon skulle som sagt fixa pedikyr. Men tror ni inte att jag är en äkta vän och kommer förbi henne så fort jag var klar på NK? 

Jo i all hastighet cyklade jag såklart till Daisy Grase på sveavägen för att hålla henne sellis. Vi läste tidningar, drack te snackade om massa mys och när hon sedan blivit klar och hade världens fräschaste fötter var det dags att cykla hem. 

Älskar att vi bor nära varandra <3

inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.