Midsommar med dessa – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Midsommar med dessa

Hur fina blev inte dessa bilderna på oss från midsommar? Vi hade verkligen superkul och tack och lov hade vi tur med vädret. Alla var verkligen så himla fina och det jag älskar mest med midsommar är kransarna tycker verkligen att alla blir så himla tjusiga. 

Dessa sökningar på bilden ovan har en tradition och firar alltid midsommar med varandra och i år joinade vi också vet att vi skulle varit med förra året också men tror att vi kan ha varit bortresta eller något. Ett så himla färgstarkt gäng blandat vuxna, ungdommar och barn till och med husdjur hehe

Kunde inte önskat mig en bättre midsommar än denna det var verkligen så himla mysigt. Mot natten blev de till och med ett kvällsdopp inte för mig men för några i gänget. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.