Danijela Pavlica

Frukost på the Standard

New york 

Hur mysiga är inte gatorna här egentligen? Älskar att man kan välja mellan lugna områden som Soho, Meatpacking och Downtown och vill man ha pulls så kan man gå upp mot Midtown där skyskraporna är.

Cappuccino

Frukost i mängder 

Dag två i New York började med frukost på The Standard. Så efter att vi vaknat vilket var sjukt tidigt också hehe så tog vi på oss sköna skor och började promenera bort. Eftersom vi bodde i Soho den första natten så blev de perfekt med en promenad. Allt är väldigt nära och har man sköna skor kan man ju bara gå runt hur länge som helst. 

När vi väl kom fram valde vi att sitta ute på deras uteservering istället för inne och bara så ni vet så är allt på deras frukostmeny är verkligen så gott så vi beställde in lite allt möjligt. Ni vet när man drabbas av beslutsångest? De blev i alla fall avokado-mackor, färska bär, granola och yoghurt, kaffe, juice ja men ni kan ju tänka er. 

Efter vår frukost fick vi faktiskt springa lite ärenden. Eftersom Hannas telefon gick sönder fick vi spendera en del av dagen inne och springa emellan apple store hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.