Danijela Pavlica

mitt liv just nu

Jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering men  mitt liv den senaste veckan har varit en enda stor röra. Detta blir andra renoveringen i den här lägenheten och jag säger bara wow vad handikappad man blir hehe. Vi valde att bo kvar hemma då både kök, badrum och sovrum går att använda men hade jag fått ta ett nytt beslut hade vi givetvis bott på hotell för det man inte tänker på är att köket plastas in för att minska dam efter rivning saker ur förråd som rivs kommer fram och allt blir rörigt. Det är damm överallt och sågspån, sovrummet blir tillfälligt förråd osv osv ah med andra ord kaos. Och inte nog med det så har vi varit utan el haha så de där med att jobba eller blogga har gått sådär kan jag tala om för er.

Men nu fick jag äntligen tillbaka elen och saker och ring börjar komma på plats. ÄNTLIGEN 😀 

Hur mår ni? Och vad gör ni? längtar tills jag får visa er lägenheten efter renoveringen. Nu ska jag lämna alla byggare, elektriker och annat som är här för att plocka lite lunch på stan inte ens hunnit äta än 🙁 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.