Danijela Pavlica

Snabb uppdatering

Herman filmar Alice 

Tjejerna tittar på Kollektionen 

Lovisa, Gertrude & Hanna

Polaroid på mig och Amanda 

En liten kort uppdatering från sängen om dagen som varit. 

Renoveringen är i full gång och allt rivande är klart så himla skönt! Mini sover hos mormor inatt och har varit där hela dagen för att slippa allt oljud och annat! 

Jag har varit iväg hela dagen på Hannas lansering för nakd som hölls på Berns på en Vip-terass så lyxigt! Det var så vackert och jag är mer än stolt över henne! Allt var verkligen så himla bra och inte nog med det är kollektionen to die for men de visste ni väl redan;) vi var där i flera timmar och vid 17 var det dags att bege sig hem en stund för att fixa sig inför kvällen.  

Väl hemma insåg jag att mitt sambo liv och renoveringen behövde tas hand om så tog ett beslut för att stanna hemma istället och fixa och dona och umgås med min pööjkvän! Kanske lika bra då tjejerna kommer köra en all nighter som jag kallar de hehe. Men vet ni vad det gör dom rätt i och det är hon så värd efter den här dagen! 

Imorgon blir det sturebadet med avkoppling och mys med bubbel och jordgubbar och sen är det premiär för vidas innegård, VIDA GARDEN!! Vi ses väl där va? Vi alla ska dit och ser verkligen fram emot det! 

Cirkus  inspirerat på innergården så kommer va så trevligt! 

Glöm inte att ni lätt kan skriva upp er på gästlistan via mig! Bara att mail in med för och efternamn + antal till mig på [email protected]

Samma gäller bordsbokning! Vi ses imorgon puss och godnatt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.