Danijela Pavlica

HANNALICIOUS FOR NAKD

Kan ni förstå att dagen äntligen är kommen! Min fina och talangfulla Hanna släpper sin kollektion på torsdag och ni har chansen att få 20{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt om ni signar upp er HÄR.

Jag har redan burit hennes plagg, de måste väl ändå vara förmånen av att vara hennes bästis hehe. Och allt sitter verkligen så himla fint. Förra helgen när jag bar hennes vida off shoulder topp kände jag mig sååå fin.  Jag har inte känt mig så fin på väldigt länge som den kvällen. 

Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur stolt jag är över henne och jag minns när hon började med kollektionen, alla sena nätter alla diskussioner och slit och svett med att få det så perfekt som möjligt. 

Och nu är det bara två dagar kvar innan allt släpps. Det bästa med att ens bästis släpper en kollektion är att man aldrig mer behöver tänka ut en outfit nu har jag verkligen outfits till alla tillställningar jag ska gå på dom kommande helgerna. Vi börjar med SUMMERBURST och jag vet exakt vad jag ska ha ut hennes kollektion. 

Glöm ni inte signa upp er innan allt tar slut vänner!

HANNALICIOUSFORNAKD

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.