Danijela Pavlica

Tegalalang, risfälten ubud

Tro det eller ej men alltså jag älskar ju allt grönt och naturen! Det enda jag är rädd för är småkryp och måste verkligen öva upp min rädsla blir nästan barnsligt så rädd jag är. Men i alla fall jag njuter som mest när jag tex är på landet eller ute i de gröna! Vi var och besökte risfälten som finns i Ubud. 
Det var en otroligt varm dag och man gick runt länge så kan verkligen säga att de blev svettigt men snälla kolla bara på bilderna hur vackert är det inte? 
Ni måste verkligen besöka de här stället men gå kanske på eftermiddagen när det är lite svalare. Det finns även ett fik eller typ ett café där man kan ta en paus och även köpa vatten. Så man inte törstar ihjäl. 
Men det var som ett sagoland bland risfälten aldrig sett något liknande. Vi började även en diskution att ingen av oss sett risfält innan och hur gör man då egentligen hur växer riset? Det var som meloner jag hade ingen aning att dom växte på marken men ska man tänka logiskt så är de ju en självklarhet eftersom dom är så tunga. Men vissa grejer tänker man bara inte på förrän man ser det. Håller ni inte med? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.