Danijela Pavlica

Hanging gardens ubud

Ni som vet ni vet men alltså Hanging gardens i Ubud är ju bland det vackraste jag sett och det var så himla stillsamt och lugnt. 

Hanging gardens är en av världens få 7stjärniga hotell och ah men ni ser ju. Vi hade dock ingen aning om det förrän vi kommit hem. 

Dom hade en reception uppe på marken och sen var det bara en linbana ner till restaurangen och poolområdet. And tjats it. Runt restaurangerna och poolområdet låg det alltså villor lite utspritt med trappor åt höger och vänster men eftersom det var mitt i djungeln så såg man självklart inte dessa villorna. 

Angående Hanging gardens så skulle jag säga att de absolut är vackert att se man otroligt dyrt att vara där. Kostar som ett inträde ungefär om man inte bor på hotellet förstås. Så ska man bada och sola där så kostar de runt 6000kr vilket är helt insane men förstår hotellet om de e 7stjärnigt annars hade ju vem som helst kunnat komma och gästerna som bor där hade säkert klagat. 

När vi var påväg hem så sa faktiskt han som körde linbanan att det är en svensk man som äger hotellet hur kul är inte det? 

 Vi kom hem vid 21 på kvällen efter dagens utflykt vi vilade lite och sen träffade vi lite vänner till mig då det var sista kvällen i Bali för vår del. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.