Danijela Pavlica

nederbörd

Bilden är tagen när vi var i New York och det började spöregna i centralpark

Hörrni vilket trist väder vi har idag. Och idag när man har som mest att göra! Tur dock att man inte behöver springa runt som en galning idag i alla fall blir mycket jobb hemifrån tack och lov perfekt när vädret inte är något vidare. 

Vaknade med huvudvärk imorse och anade att det var dåligt väder jag brukar få huvudvärk när det blir nederbörd låter ju hur sjukt som helst men tror att de har något med trycket i luften att göra hehe. Gud jag låter verkligen som en häxa som har massa fuffens för sig men tror på riktigt att det stämmer. 

Har en hel del att göra idag som jag sa blir alltid mer också  när man samlar på sig så mycket innan man hunnit klart med annat. Mest av allt tänker jag på lägenhetsköpet det ska liksom först hittas möbler sen beställas och de kan ta tid. Sen ska det säljas lägenhet också och de kommer lite mäklare över i veckan. Jag måste försöka slappna av lite vet att jag lätt blir stressad om det är mycket samtidigt. Och även fast jag äskar det så är det inte bra ska sätta mig ner i badkaret i eftermiddag och skriva en lista på allt som måste fixas inom jobb och privat. 

Ikväll ska jag iväg på en fest ska inte riktigt än avslöja vad men kul kommer det bli. Och den uppdateringen får ni antingen senare ikväll beroende på hur sent de blir eller imorgon:D

Hur har er dag varit hittills? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.