Danijela Pavlica

lunch på nybrogatan 38 och städbekymmer

Hade ett lunchmöte med min gamla kollega och vän Jenny idag. Vi pratade ikapp massa som hänt sen vi sågs senast vilket var ett bra tag sen och sen pratade vi även jobb. Tycker verkligen att det är så himla trevligt när man inte setts på ett tag men att de känns som att man sågs igår liksom. 

Det ska vara avslappnat och bekvämt tycker jag när jag träffar folk. Så himla kul också att hålla kontakten. Vi sa att de blir fler luncher, promenader och annat då hennes kontor ligger bara några hundra meter ifrån min lägenhet. 

Efter lunchen jobbade jag vidare och nu sitter jag här och skriver detta. Vi har testat tjänsten tidyapp hemma nu som är en städhjälp. Man bokar alltid en städerska via en app via telefonen. Riktigt praktisk och nu är det rent hemma hehe. Däremot är jag väldigt bekväm av mig och gillar små detaljer som jag inte riktigt tyckte att de va idag. Gillar när dom plockar lite som dom själva vill och ställde iordning saker fint, puffar kuddarna och gör de lite hemtrevligt. Man ska inte vara rädd för att flytta iordning saker men förstår självklart att man kanske inte vill röra andras saker. Men jag uppskattar i alla fall när någon kanske viker in min tröja i garderoben om den ligger framme. Vill att de ska kännas som att personen själv bor här och vet vart allt ligger. Usch de här kanske låter så ytligt och konstigt men vet inte riktigt hur jag ska förklara på bättre sätt. Men tänk typ när man bodde hemma och ens mamma fortfarande städade ens rum eller hela hemmet för den delen då va allt så himla undanplockat och härligt inte vara dammsuget och avtorkat förstår ni?  

Eh nu ska jag sluta prata om detta men kände att jag ville dela med mig och om någon vet någon bra städfirma som har de där lilla extra så får ni jättegärna tipsa! :D:D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.