Danijela Pavlica

inredning och färgskalor

sneak peek på nya lägenheten (bild från hemmet)

Är det bara jag som tycker att det är så himla svårt att välja inredning och färger är liksom det svåraste som finns speciellt när dom inte skiljer mycket åt. Jag känner verkligen att jag behöver hjälp hehe. Riktig profesionell hjälp. Min sambo är ändå helt ok och kan liksom ändå säga vad som är inne osv. Känner till bra märken osv men jag är ju helt lost. Känner att detta ska bli min nya sysselsättning, att lära mig lite med om inredning och allt inom hem. 

Känner att jag får skräpa till mig lite och lägga ner lite tid. Tur att man har sånna himla fantastiska vänner som älskar heminredning så kanske man kan få en och en annan intensivkurs över en brunch eller middag. Jag kommer i alla fall ansvara för alla blommor hemma framöver! kommer köpa så himla mycket snittblommor och även satsa på mycket grönska i köket vi har haft dom senaste veckorna i den gamla lägenheten. Det är ju ett tag kvar så hinner verkligen förbereda mig mentalt och de ska bli så himla kul. 

Grönt är verkligen så himla fint och de kan lyfta upp ett helt område, vi har idag lite krukor med basilika i köket och det mot marmorn är rena drömmen så himla härligt. Ne usch nu längtar jag så. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.