Danijela Pavlica

yeeels

Här kommer min lördagkväll i ett inlägg.. 

Vi gjorde oss iordning för middag och begav oss till Yeeels för lite middag och fest. Yeeels är en restaurang som sedan förvandlas till en enda stor fest. Det är otroligt kul och vi var kvar där en stund efter middagen innan vi gick vidare. 

Vi började i alla fall kvällen med goda drinkar som fanns på menyn! deras signature drinks hehe jag blev chockad att dem hade en av mina favoriter som heter prostar martini för det är inte allt för många ställen som vet hur den görs. Lite avancerad cocktail. Den innehåller en hel del passionsfrukt som  brukar flyta runt i botten och trickset är champagnen som man får i ett shottglas som man ska hälla i glaset själv så mycket man vill ha. 

Jag häller oftast i hela shottglaset direkt. ? 

Sedan var det en enda stor matfest blev lite anka, tryffelpasta, sashimi och annat gott. Avrundade med espresso martini och avslutade med vodka redbull lite senare i baren. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.