GODMORGON PARIS – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

GODMORGON PARIS

Godmorgon alla fina ni och godmorgon Paris! 

Vi har vaknat i ett molnigt men också soligt Paris och har hela 11 grader 😀 Så himla skönt med lite värme.. Drack mitt morgonkaffe på balkongen med utsikt över parken och är redo för den här dagen. Vi ska inte ens prata om gårdagen haha minns ni att jag sa att jag liksom satt i taxin påväg ut till Arlanda när vi skulle boarda planet inom typ 30 minuter. Min Panik igår var inte rolig. Sprang allt vad jag hade till gaten och hann liksom i sista sekund. 

Nu ska jag fixa mig sen väntar en dag på stan vi ska börja med en lång härlig promenad.. Hoppas ni alla haft en underbar start på helgen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.